Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

vineri, 7 iunie 2013

OAMENI...

          Cel mai dureros nu este că unii oameni te uită, ci pentru că te schimbă cu alţii! Nu pentru că aceea ar fi mai buni, mai sensibili sau mai cinstiţi, nu pentru că le oferă mai multă iubire şi înţelegere, ci pentru că sunt noi! Mă întreb cât de mult le-ai ocupat cămăruţele sufletului şi cât de mult te-au iubit! Oare au făcut-o vreodată cu adevărat?

HOINAR

           Am hoinărit adesea în zări necunoscute prin perdele de ceaţă şi nori până când te-am întâlnit în zâmbetul unor fluturi ! 

MARE DE DOR
          Când simţi că cei cărora le dăruieşti dragostea ta se îndepărtează, chiar şi numai puţin sau pentru o vreme e ca şi când ţi-ar fi luat o părticică din suflet, nu mai eşti întreg, e ca şi când te-ar fi dezbrăcat de pelerină (adică de protecţie) şi tu ai aştepta în ploaie venirea lor. Între ceea ce ţi-au luat şi ceea ce aştepţi să îţi redea e o mare de dor! 

CE CULOARE


      Când puterea de a împarţi iubire lipseşte înseamnă că nu ai suficientă dragoste....Dacă într-o zi nu ar mai fi fluturii, ce culoare ţi-ar plăcea să le rămână oamenilor legată de sufletul tău?