miercuri, 8 mai 2013

DIMINEȚI ROZ





           
             Când iubești cu toată inima și visul devine realitate nu-ți mai dorești somnul în care să-ți apară visele fiindcă visele tale sunt realitatea!
            Astăzi te aștept cu o mare de dragoste la malul mării! Te îmbrățișez cu drag și culeg scoicile iubirii de pe nisipul încă umed al nopții! Trimit un răvaș de dragoste prin pescărusii inocenți ! Știu că a ajuns la tine pentru că m-au sărutat zefirii. Aripile fluturilor m-au mângâiat cu tadrete și au risipit în sufletul meu parfumul dorului. Dansăm împreună un dans al fluturilor jucăuși și răsăritul ne zâmbește printre gene. Mi-ai pictat cu lacrima de dor al îngerilor din cer iubirea. Întotdeauna am iubit fluturii pentru că pe aripile lor pastelate adesea ne-au purtat sărutul unul către celălalt. Șoapta vântului cântă romanța noastră târzie cu aromă de trandafiri. Marea ți-a picurat pe gene cu albăstrele, iar luna a destrămat în timpul nopții îndoiala.
Mai este doar o clipă de așteptare până când vom învață împreună să strângem dorul în buchete. Te-aștept pe scaunul speranței cu o floare roz, gingașă și plină de parfumul iubirii. Pentru că rugăciunile de dor ne-au fost ascultate ne desparte doar clipa. 
           În timp ce te aștept pe un scaun roz, cu o floare roz în suflet și priviri, am făcut o cafea în care am pus praf de fluturi roz ai iubirii! Briza mării fredonează  o romanță în acorduri de roz. O singură clipă de așteptare și sufletul nostru dansează valsul trandafirilor roz!