Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

miercuri, 8 mai 2013

DIMINEȚI ROZ

           
             Când iubești cu toată inima și visul devine realitate nu-ți mai dorești somnul în care să-ți apară visele fiindcă visele tale sunt realitatea!
            Astăzi te aștept cu o mare de dragoste la malul mării! Te îmbrățișez cu drag și culeg scoicile iubirii de pe nisipul încă umed al nopții! Trimit un răvaș de dragoste prin pescărusii inocenți ! Știu că a ajuns la tine pentru că m-au sărutat zefirii. Aripile fluturilor m-au mângâiat cu tadrete și au risipit în sufletul meu parfumul dorului. Dansăm împreună un dans al fluturilor jucăuși și răsăritul ne zâmbește printre gene. Mi-ai pictat cu lacrima de dor al îngerilor din cer iubirea. Întotdeauna am iubit fluturii pentru că pe aripile lor pastelate adesea ne-au purtat sărutul unul către celălalt. Șoapta vântului cântă romanța noastră târzie cu aromă de trandafiri. Marea ți-a picurat pe gene cu albăstrele, iar luna a destrămat în timpul nopții îndoiala.
Mai este doar o clipă de așteptare până când vom învață împreună să strângem dorul în buchete. Te-aștept pe scaunul speranței cu o floare roz, gingașă și plină de parfumul iubirii. Pentru că rugăciunile de dor ne-au fost ascultate ne desparte doar clipa. 
           În timp ce te aștept pe un scaun roz, cu o floare roz în suflet și priviri, am făcut o cafea în care am pus praf de fluturi roz ai iubirii! Briza mării fredonează  o romanță în acorduri de roz. O singură clipă de așteptare și sufletul nostru dansează valsul trandafirilor roz! 
 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu