Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

luni, 29 aprilie 2013

CAFEA CU AROMĂ DE DRAGOSTE
     
      Te aștept ca pe un răsărit de viață nouă cu albăstrele în priviri și cu macii iubirii pictați pe buze!
      Primăvara iubirii este eternă!  Pentru cei care vor să măture indiferența și lacrimile le spun că iubirea își răspândește miresmele ei  în zi de zi! În dragoste este mai frumos să iubești decât să fii iubit fiindcă este mai sigur! Dar câți înțeleg ?
         Dragostea adevarată nu ține cont de ceea primești ci de ceea ce dăruiești. Iubirea adevarată e constantă și nu se măsoară în cât și cum îți dăruiește celălalt, ea nu se schimbă de la o zi la alta. Cine are sentimente doar pentru o zi sau doar dacă i se răspunde iubirii suferă desigur de un sentimentalism idilic, egoist.
         Pictez cu petale de cireș iubirea! Mă îmbrac cu rochița mea de crinolina albă parfumată cu vise. 
E minunat să iubești. Iubirea e cel mai de preț dar pe care-l putem oferi. E groaznic însă să te prefaci că iubesti! E groaznic să aștepți mereu să ți se dăruie câte ceva, mai ales în iubire....Cred că un asemenea suflet are atitudinea unui cerșetor ...
         Ia trenul speranței și stai în așteptarea iubirii! Nu uita să îți iei biletul pe care scrie răbdare și adună în scioca inimii toată dragostea din lanul cu macii dorului ca să ai ce dărui atunci când ea se va cuibări în suflet!
         Privește întotdeauna înspre cel de lângă tine și nu înspre tine! Atunci și numai atunci vei observa ceea ce până ieri nu ai văzut!  Eșarfa iubirii este utilă doar când este luată de la ochi! Nu fă economie de dragoste, bunătate și dăruire! 
           Viața este făcută din milioane de clipe. Fiecare clipă este esențială fiindcă este irepetabilă.Nu fă risipă de clipe. Economia este bună în răutate, rea credința și judecăți! În rest ceea ce nu dăruiești se numește pagubă! Nu numai că te pagubesti pe tine, dar îi pagubesti și pe cei din jurul tău! Dăruiește un zâmbet și dragoste chiar dacă nu le primești înapoi.Nici nu aștepta! Că iubirea nu este un târg unde se fac schimburi ca în epoca primitivă. Dăruiește și atât !
           În iubire cu cât dăruiești mai mult cu atât primești mai mult! Așa este matematica Lui Dumnezeu pe care specialiștii în economie și finanțe nu o înțeleg oricâte calcule ar face! 
         Acum mă reîntorc să îmi beau cafeaua cu aromă de dragoste, stele și așteptare! 
         În timp ce zâmbesc clipelor număr stelele din cafea. Da stelele! Va veți întreba cum de sunt stele în cafeaua mea de dimineață când ele se văd doar seara. Cafeaua mea însă este plină de stelele bucuriei și viselor de dragoste! Le prețuiesc fiindcă îmi sunt dragi și fiecare clipă care trece mă apropie mai mult de dragostea pe care o aștept! Gustul și aroma unei astfel de cafele o savurează doar cei care iubesc cu toată inima! 
       Credința găsește soluții. Necredința se scuză!
 Te aștept cu dragoste, dragostea mea !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu