Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

luni, 15 aprilie 2013

RAIUL ACESTEI ZILE

        Dimineaţa îţi povestesc despre cum e raiul prin care vom călători astăzi împreună.Fluturii ne vor săruta tâmplele şi zorelele ne vor înlănţui trupul. Din colţuri de stele rămase din noapte vom aprinde toată iubirea sufletului şi-ngenunchind în rugăciuni sfinte vom implora cerul să ne mai dăruiască o zi, încă o zi în care să călătorim prin vise cu caleaşca trasă de licuricii speranţelor.
         Astăzi păsările cerului cântă requiemul iubirii noastre. Florile gândului meu curat le trimit prin porumbeii postaşi şi aştept reîntoarcerea lor cu răvaşul iubirii ! Dintre toate nestematele acestei lumi, am ales iubirea,iar ea mi-a răspuns dintre mii şi mii de glasuri care o chemau.
Astăzi îţi povestesc despre mine, despre dragostea mea! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu