Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

miercuri, 3 aprilie 2013

PRIETENII TĂI ÎNGERII


          
         Dăruieste-ţi  sufletul tuturor fără condiţii ! Fii însă cu ochii larg deschişi că printre cei cărora le dăruiesti sufletul tău, s-ar putea să fie şi  cei care ţi-l resping cu sau fără motiv, sau mai rău vor încerca să te păteze cu smoală . 
Nu te întrista. Îngerii tăi întotdeauna veghează şi te vor ţine pe aripile lor înălțându-ţi zborul. Ei nu te părăsesc,nu trădează, nu clevetesc ,nu pun întrebări .Ei îţi sunt doar alături și te iubesc cu tot ceea ce eşti. Haina lor va fi întotdeauna imaculată. Ai grijă să nu îi ignori şi  să nu îi rătăcești prin vreun colţişor de suflet.
          În credincioşia lor ei te așteaptă cu răbdare până când vrei să îi vezi şi  atunci îţi dăruiesc şi mai multă dragoste şi se bucură de regăsire! 
          Îngerii există ! Deschide-ţi ochii inimii ! Ei întotdeauna văd şi ştiu cel mai bine.
          Inima ta ştie şi îi va recunoaşte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu