Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

joi, 23 mai 2013

ANOTIMPUL INOCENȚEI


            Am crezut că anotimpul inocenței a trecut, dar defapt eu nu am fost plecată niciodată din el. Mințim doar atunci când nu recunoaștem ceea ce cântăreții sufletului în surdină ne cântă! Eu nu pot să nu îi ascult, fiindcă ar însemna să fac abstracție de sufletul meu! Și ce fel de om aș putea fi dacă nu aș avea suflet sau dacă aș iubi cu jumătăți de măsură? Nu sunt măcinată de incertitudini și nici de vocile celor care încearcă să îmi tulbure cântul inimii și oriunde mă duc pașii, dragostea o iau mereu cu mine.Nu fac nici un pas fără de ea, ar însemna să merg olog ! Defapt nici nu aș avea cum, fiindcă este parte din eul meu...
           Sufletul meu, un dans al fluturilor cu parfum de maci!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu