Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

sâmbătă, 11 mai 2013

IUBESC


           


         În universul meu regină e iubirea ! Când plouă peste vise aștept să răsară curcubeul. Sufletul meu poartă mantia de smarald a speranței ! Nimic din ceea ce am nu este al meu, ci a Celui care m-a zămislit din lut și care mă șlefuiește ca un olar zi de zi.Doresc doar timp, cât mai mult timp pentru a putea spune tuturor cât de important este fiecare suflet, câtă valoare are și cât de prețioasă e iubirea.Să le spun să dăruiască din puținul sau din preaplinul inimii lor.
        Astăzi este vremea potrivită să fii răspunzător de oportunitățile pe care le ai, de sufletele cu care intri în contact și de iubire!
Doresc să îi îndemn ca zi de zi să sădească în grădina inimii florile dragostei curate, pure și inocente și să le ude cu lacrima bucuriei! Să zâmbească mereu chiar și în întristare fiindcă intotdeauana există cineva mai trist, mai năpăstuit.
       Viața este ca o magnolie....fiecare petală este o zi care zboară luată de adierea vântului. Miresma ei însă poate duce dragostea și visul către toate sufletele pe care le întâlnești!
       Fii iubire, fii bucurie, fii speranță ! 
       Sunt liberă doar printr-o simplă alegere: IUBESC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu