Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

miercuri, 1 mai 2013

ZIUA POTRIVITĂ
   
     Fiecare suntem un vis pentru cineva! Suntem născuți din două vise care au împlinit împreună un alt vis! Toată viața visăm și ne dorim ca visele să ne fie împlinite. Încurajăm visele noastre sau ale altora! Visele nu pot fi vândute, nu pot fi cumpărate, nu pot fi împrumutate, nu pot fi trăite de către alții, la fel cum nu poți iubi cu sufletul altuia și nici el cu al tău. Nu lăsa visele să rătăcească prin neputințe și temeri! Fiecare vis are un înger al lui care îi dă viață și care face să se împlinească! Depinde de tine dacă îți dorești cu adevărat să se realizeze sau nu ! Cu cât mai multă credință vei avea cu atât îngerii vor lupta ca visul să ți se realizeze. Bineînțeles că nu se poate fără dorința fierbinte și dragostea ta ! Nu lăsa îngerii să plece fără să încerci.Astăzi este ziua potrivită! Încearcă, cu siguranță vei reuși!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu