Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

sâmbătă, 23 februarie 2013

AM ÎNDRĂZNIT

    Mi-am deschis brațele îmbrățișându-te cu toată dragostea, ți-am atins mâinile, poate reci, poate într-un mod mult prea timid, ți-am sărutat răsăritul și i-am mulțumit Lui Dumnezeu pentru tine! Ceea ce nu am reușit poate e să-ți ating sufletul!
    Îmi cer iertare, măcar am îndrăznit!  

3 comentarii:

 1. Ma rog Lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru tine, suflet drag!!!

  N.A.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai reusit mai mult decat crezi.Multumim.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc Ines ! Scuza-mi indrazneala , te sarut pe suflet !

  RăspundețiȘtergere