Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

sâmbătă, 23 februarie 2013

NU-ȚI SPUN ADIO


Tu crezi că sentimentele unui om se schimbă în funcție de tăceri sau necuvinte? Spune-mi, ești fericit sau te-ai împăcat cu tine?
 Viscolesc în mine rătăcite-atingeri,
 Cioburi de suspine n-au cum să te doară
 Voi pleca cu sănii trase de înfrângeri
 Nici o disperare nu îți este-amară,
 
 Dumnezeu doar știe că în mine ninge,
 N-am cui aparține pot pleca oricând,
 Voi stârni Golgote când mă voi învinge
 Umbră nepereche îți voi fi curând.
 
 Dorul mi-e chinină,crește neputința,
 Pururea căință, doar atât mai știu!
 Sângeră iubirea, răstignesc dorința,
 Sunt golit de sevă, un amurg târziu.
 
 Îți pictez un zâmbet, curcubeu din temeri
 Poate-n dor de mine îți vei aminti,
 Astăzi plec departe-n țara unor îngeri,
 Nu-ți spun nici adio, nu te osândi!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu