Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

duminică, 24 februarie 2013

CINE SUNT

       Sunt doar un suflet în care opaițul arde veșnic! Îl țin mereu aprins fiindcă nu se știe cine se poate încălzi la flacăra mea!
 
 Eu vin tiptil pe nori de gând
 În inimă vreau să-ți pătrund
 Nu iscodesc, doar râd sau plâng
 Stau în tăcere și ascult
 Eu doar iubesc ce e frumos 
 Și caut lumina Lui Cristos! 
 Primește-mă în casa ta
 Am să-ți colind cu praf de stea! 

2 comentarii:

  1. Am citit cam tot din blogul tau si te felicit...scrii minunat, sentimente, trairi, emotii intr-o forma pura si sincera. Mi-as permite sa-ti cer permisiunea sa fac niste videoclipuri pe versurile care mi-au placut. Am cont si pe youtube http://www.youtube.com/channel/UCbmh_jyhRHeN9C_blx9w22A si e-mail de yahoo sandyana_07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Sandy Anda! Te imbratisez cu dragoste si recunostinta! Fie ca ingerii iubirii sa te insoteasca mereu si pretutindeni!

    RăspundețiȘtergere