Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

sâmbătă, 9 februarie 2013

GRĂDINARI NECHEMAȚI ȘI PRIETENI     
         Unii oameni, deși de cele mai multe ori nu au nimic în comun cu tine, vin în viața ta pentru a-ți turna în suflet  amărăciune și deznădejde, sunt creați anume pentru a-și deșerta pelinul și balastul eului lor,  acolo unde văd că grădina înflorește. Ferește-te de astfel de grădinari.Ei au în căușul inimii lor doar neghină.
         Dar mai sunt și cei ce te iubesc cu adevărat , ei îți pictează curcubee de speranță și-ți șterg lacrimile cu batista iubirii. 

Un comentariu:

  1. Ce bine ar fi ca anumiti gradinari sa nu-i cunoastem niciodata,fie sa-i uitam cat mai repede cu putinta!...

    RăspundețiȘtergere