Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

sâmbătă, 9 februarie 2013

DECIZII

            Pot trece săptămâni, luni, ani în care sufletul să hiberneze .Pare că totul este static și că întreg universul conspiră împotriva dorințelor inimii tale. Dar de asemenea se poate întâmpla ca o singură clipă să fie suficientă  pentru ca iubirea să  iscălească cu perle pe suflet.
Alteori stăm în așteptare fiindu-ne teamă să luăm anumite decizii.
            Adevăratele înfrângeri ale sinelui pot declanșa miracole. Uneori avem nevoie de un prieten adevărat și sincer care să ne desfacă batista cu care suntem legați la ochi. Este inimaginabil să stai lângă o fântână cu apă vie și să mori de sete.Dar se-ntâmpla uneori să nu vedem pădurea din cauza copacilor.Nimic nu valorează mai mult decât propria fericire, fiindcă ea este cea care te însuflețește și care te face să îi vezi pe toți prin dantela aquamarină a cerului! 

Un comentariu:

  1. Ganduri ce cuprind un mare adevar...vorbesc de sufletul nostru.Nu mai este nimic de completat,doar ca ma bucur ca-m posibilitatea sa aflu asemenea univers plin de sensibilitate!...

    RăspundețiȘtergere