Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

marți, 19 martie 2013

TE IUBESC ȘI ATÂT       Dacă aș încerca să explic cum și de ce, s-ar pierde din profunzimea trăirilor! Cât de mare poate fi o dragoste pe care poți să o descrii? Iubirea mea poartă un nume, zbor albastru spre nemărginire! 
Târziu ? Nu, nu e niciodată târziu!
       Dacă ai reușit să intri tiptil și neobservat și te-ai așezat pe tronul inimii mele luându-mă în brațe și sărutându-mă...fără prea multe cuvinte și dacă eu am închis doar ochii așezând-mi capul pe pieptul tău înseamnă că îmi ești.
Iubirea nu caută , ea găsește pe cel însetat de ea!  
Te iubesc și atât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu