Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

marți, 11 iunie 2013

FĂRĂ FRICĂ

                 Dacă îţi este frică să iubeşti cu toată inima numai pentru că cineva ar putea să-ţi lase zgârieturi şi răni în suflet, nu vei putea gusta niciodată din marea dragoste. Mai mult decât atât cred că nici nu eşti capabil să trăieşti o mare iubire. A dezerta înainte de a începe lupta propriu zisă înseamnă laşitate.În primul rând fugi de tine .Ce ai putea să dăruieşti dacă pleci din start cu gândul fugii? Ce ai putea trăi, dar mai mult decât atât cum ai putea iubi? Iubirea care se teme de ghimpi, nu culege trandafiri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu