Despre mine

Fotografia mea

        Alergarea noastra dupa dragoste e un permanent maraton de-a lungul timpului si al vietii. Pentru cel ce e indragostit de iubire, timpul nici nu exista, ci totul se rezuma la cautarile prelungite intre anotimpuri. Si parca ninsorile de azi ne privesc cu mila, simpatie sau cu tristete si candoare.Cerul clipeste stele aqamarine in intampinarea iubirii noastre. 
       Iar noi ?! Noi asteptam rasaritul !

     Din pacate traim intr-o vreme in care fiecare cauta sa se ascunda de cate cineva sau de ceva, ascundem sentimente, taine, suferinte, tristeti, iubiri, ascundem deznadejde sau exuberanta sau pur si simplu ne ascundem de noi insine. Parca ne-am juca de-a v-ati ascunsa uitand insa ca de noi insine nu putem sa ne ascundem in  totalitate niciodata. Cautam poate un anotimp, o persoana,o speranta, cautam o iubire pierduta sau imaginara, o amintire sau o revelatie, toata viata cautam un drum care se poate sa-l fi ratacit candva sau un drum nou, necunoscut noua, presarat doar cu vise, sperante,utopii... Dar cred ca niciodata cautarile nu sunt zadarnice. Ele te anima, te insufletesc, iti daruiesc speranta, cunoastere, iluzie. Dezamagit sau intristat sufletul iti cere sa cauti. Spera deci ca intr-o zi, neasteptat, nesperat, vei gasi. Si de nu va fi asa, acea cautare te va gasi ea pe tine.
       Un gand bun de la Pescarul de vise, o imbratisare calda si bun venit cu drag tuturor.

marți, 11 iunie 2013

O SINGURĂ PICĂTURĂ DE DRAGOSTE


O SINGURĂ PICĂTURĂ DE DRAGOSTE TRANSFORMA O LACRIMĂ ÎNTR-UN CURCUBEU !
Există zile în viaţa fiecăruia în care îţi doreşti să fie cineva lângă tine, pe umărul căruia să-ţi poţi pune capul şisă… taci! Atunci când suntem întrebaţi: Ce faci? Cum îţi merge? avem tendinţa să răspundem printr-un slogan învăţat încă din copilărie "mulţumesc bine", când defapt.....Bine că Dumnezeu nu îţi cere să reuşeşti. El vrea doar să încerci din tot sufletul...... Există unele gesturi în aparenţă mici, care în sufletul unui om sunt miracole şi mai mult decât atât pot schimba,prin atingerea lor întreaga existenţă.
Un simplu gest poate preface o pasăre cu aripa frântă într-un pescăruş înlăcrimat din iubire! Un simplu gest!
Când puterea de a împarţi iubire lipseşte înseamnă că nu ai suficientă dragoste....
Dacă într-o zi nu ar mai fi fluturii ce culoare ţi-ar plăcea să le rămână oamenilor legată de sufletul tău? Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu