sâmbătă, 11 mai 2013

IUBESC


           


         În universul meu regină e iubirea ! Când plouă peste vise aștept să răsară curcubeul. Sufletul meu poartă mantia de smarald a speranței ! Nimic din ceea ce am nu este al meu, ci a Celui care m-a zămislit din lut și care mă șlefuiește ca un olar zi de zi.Doresc doar timp, cât mai mult timp pentru a putea spune tuturor cât de important este fiecare suflet, câtă valoare are și cât de prețioasă e iubirea.Să le spun să dăruiască din puținul sau din preaplinul inimii lor.
        Astăzi este vremea potrivită să fii răspunzător de oportunitățile pe care le ai, de sufletele cu care intri în contact și de iubire!
Doresc să îi îndemn ca zi de zi să sădească în grădina inimii florile dragostei curate, pure și inocente și să le ude cu lacrima bucuriei! Să zâmbească mereu chiar și în întristare fiindcă intotdeauana există cineva mai trist, mai năpăstuit.
       Viața este ca o magnolie....fiecare petală este o zi care zboară luată de adierea vântului. Miresma ei însă poate duce dragostea și visul către toate sufletele pe care le întâlnești!
       Fii iubire, fii bucurie, fii speranță ! 
       Sunt liberă doar printr-o simplă alegere: IUBESC!