miercuri, 20 martie 2013

DARUL MEU



          La întrebări indiscrete răspund cu dragoste!
Darul meu este dragostea mea! Sufletul meu nu este de vânzare!
M-am îmbrăcat cu iubire, sunt iubire, caut iubire,trăiesc prin iubire, respir iubire ,visez  iubire, dăruiesc iubire.
Unii mă privesc suspicios și mă întreabă: cât costă?
Mi se prelinge o lacrimă în suflet , alteori pe buzele cu care  le dăruiesc sărutul meu. Mâinile cu care îi îmbrățișez curg domol pe lângă trup și simt cum mă sfârșesc.
           Dragostea mea are valoarea sufletului meu .Nu este de vânzare.Eu plătesc costul tuturor darurilor mele: cu cioburi de suflet sfărâmate, cu tristețe,cu lacrimi , dar și cu bucurii și împliniri.
           Celor ce îmi pun astfel de întrebări le spun că în grădina sufletului meu cultiv magnoliile iubirii și că vlăstarii mei de dragoste îi ating și pe ei!
Mă doare însă că uneori ei nu înțeleg!
Iubirea mea nu costă, rana mea însă da! 
  

DIMINEȚILE CU TINE





          De când m-am obișnuit să gust  diminețile cu tine nu prea știu cum să o fac când nu ești în preajma mea. Dacă mă uit la cer silueta ta îmi apare pe colțul unui nor, dacă soarele îmi zâmbește razele lui îmi amintesc de strălucirea din ochii tăi. A venit primăvara și fiecare mireasmă care adie știu că este trimisă de tine ca să-mi amintească că ești aproape. Între noi fiecare distanță se măsoară în petale de cireș. Incep să le număr, iar când voi fi sfârșit numărătoarea tu vei fi venit deja.
Cafeaua pe care o beau are gustul sărutului tău. Mi-am uitat până și sufletul la tine.
Aștept! Nu pot face nimic până nu mi-l dai înapoi. Și oricum doar tu  prin dragostea ta știi să mi-l așezi  în locașul lui . Dragostea ta este libertatea mea .
         Aștept!  Uite….mai sunt doar câteva petale….